Renovatievloer

De Woodstock renovatievloer is speciaal ontwikkeld voor de renovatie van uw oude houten vloeren met balklaag. Er zijn drie verschillende mogelijkheden voor de renovatie vloer.

  1. Alleen schuimbeton
  2. Schuimbeton met vloerverwarming
  3. Schuimbeton met vloerverwarming en een dekvloer

Bij de dekvloer kunt u kiezen tussen verschillende varianten. Dit kan anhydriet, magnesiet of een woonbetonvloer zijn. Alleen op anhydriet en magnesiet moet nog wel een eindvloer. Terwijl woonbeton al een eindvloer is. De Woodstock renovatievloer van schuimbeton is standaard te voorzien van een gewapende betonnen druklaag.

Lichtgewicht materiaal

De materialen die gebruikt worden in het proces zijn zeer licht en daardoor heel gemakkelijk aan te brengen. En dus geschikt om toe te passen op moeilijk bereikbare plaatsen. De verschillende vloervarianten zijn bestemd uw om oude houten vloeren te renoveren, maar kunnen ook worden toegepast bij aan- en uitbouwprojecten.

Snel en efficiënt

De schuimbeton renovatievloer garandeert een snel en efficiënt renovatieproces. Het resultaat is een zeer hoogwaardige en comfortabele begane grondvloer.

Is uw oude houten vloer (en de balklaag eronder) verrot? of bent u bang dat deze in de toekomst gaat rotten? En wilt u hiervoor een gemakkelijk plaatsbare en duurzame renovatievloer voor terug? Dan kunt u niet om de renovatievloer van Woodstock heen. Door onze unieke, droge, lichtgewicht renovatievloer ligt er binnen een dag in. Zonder ingewikkelde berekeningen of aanpassingen aan de fundering. Woodstock werkt snel en efficiënt.

Renovatievloer Woodstock

De voordelen van de Renovatievloer:

  1. Lichtgewicht: het gewicht van de renovatievloer is maar liefst 500 kg per m3.
  2. Zeer uitzonderlijke bescherming tegen vocht en tocht.
  3. Verkrijgbaar in diverse verschillende isolatiewaardes: Rc 3,5 en 5,0;
  4. Minimale droogtijd: door de snelle droogtijd kan het laminaat of vloerbedekking al na 10 dagen worden gelegd.
  5. Binnen één werkdag brengen wij de vloer aan.
  6. Bewoners kunnen snel terug in hun woning.
  7. Schoon en droog te verwerken net onze werk wijze.