Texel Betonpomp huren

Texel betonpomp huren. Betonpomp in Texel huren? Huur een betonpomp op maat in Texel. Bel +31 6 22386052
of mail naar info@betonvloer.nu

Texel Betonpomp huren

Wij leveren betonpompen door heel Texel. Den Burg, Den Hoorn, Oudeschild, De Koog, Oosterend, De Waal en De Cocksdorp.

De betonpompen

Onze betonpompen zijn speciaal gebouwd voor hoge prestaties en nauwkeurigheid. Het is met onze pomp makkelijker beton te storten dan met een grote lompe pomp. Ook voorkomt u een hoop rommel op uw bouwlocatie omdat onze machinisten ervaren zijn. Daarnaast zijn onze kleine betonpompen vooral praktisch als u beton wilt storten op moeilijk bereikbare plaatsen, omdat deze pompen flexibel zijn in het gebruik. Hierdoor krijgt u een mooi eindresultaat. Als u bij ons een betonpomp huurt dan leveren wij u ook meteen het benodigde beton en een goed gemotiveerde machinist met ervaring.

Welke betonpompen zijn er beschikbaar?

Neem met ons contact op voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze betonpompen. Hieronder staan al onze betonpompen die wij leveren:

Kijk hier voor een overzicht van alle betonpompen.

Extra’s

  • Extra leiding en slang tot maximaal 60 meter inclusief de gieklengte. Op aanvraag is deze te verlengen met liggende leidingen.
  •  ø 75 mm slangen tot circa 15 meter. Op aanvraag is dit aantal te verlengen. Bij het gebruik van ø 75 mm slangen mag alleen met spramex (fijngrind) beton gestort worden.
  •   Valonderbreker en stortpijp
  •   Afsluiter in de eindslang (dit geldt niet voor de hallepompen).
  •   Radiografische afstandsbediening.

Tarieven en contact

De tarieven van de verschillende betonpompen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem contact met ons op voor een prijs op maat. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met een van onze deskundige medewerkers opnemen.