Betonpomp huren met beton

Betonpomp huren met beton

Betonpomp huren met beton, bij Jake Materieeldienst B.V. is het mogelijk. Door samenwerking met veel verschillende bedrijven zoals: West-Friesland Vloerenservice, Woodstock Vloeren, Schuimbeton West BV en Isopact. Door deze samenwerking kunnen wij uw vloer volledig verzorgen.

Zelf de vloer verzorgen

Als u de vloer door ons volledig wilt laten verzorgen dan zullen daar vanzelfsprekend bijkomende kosten voor gerekend worden. Dus kiezen mensen er steeds vaker voor om de vloer zelf te storten. Dit heeft alleen het nadeel dat het zeer lastig is om aan het juiste materiaal te komen. Denk aan de betonpomp, slangen en het betonmortel. Door de service van Jake Materieeldienst B.V. is het mogelijk om een betonpomp te huren met beton.

Het proces van een betonpomp huren met beton

Wij hebben het proces zo simpel mogelijk gemaakt zodat iedereen in een handomdraai bij ons een betonpomp kan huren.

Stap 1: Neem contact op

Neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers (click op contact om naar de contact pagina te gaan)

Stap 2: kies een betonmortel 

Bij ons is er een ruime keuze in beton. Door de samenwerking met Woodstock vloeren heeft u de keuze uit:   

Dat zijn de betonmortels van Woodstock Vloeren die gecombineerd kunnen worden met één van onze hoge kwaliteits- betonpompen. Dit is niet het enigste waar u bij Woodstock Vloeren uit kan kiezen, want dit zijn naast onze services andere vloermogelijkheden:
Naast MagnesietAnhydrietZandcement en Woonbeton kunnen wij ook nog andere betonservices leveren. Met behulp van West-Friesland VloerenserviceSchuimbeton West BV en Isopact hebben wij een aanbod voor: 
 

Stap 3: kies een betonpomp 

Na het gekozen te hebben van de betonmortels kunt u een gewenste betonpomp uitkiezen. Als u niet weet wat de beste keuze is voor een betonpomp, maakt u dan geen zorgen want één van onze gespecialiseerde medewerkers zal u daarbij ondersteunen. 
 

Stap 4:de slang

Schat of meet ongeveer de lengte slang die u denkt nodig te hebben. Geef dat aantal vervolgens aan ons door (zorg ervoor dat u altijd een aantal extra meters er bij optelt)
 

Stap 5: Kies een datum

 Kies een datum die voor u goed uitkomt. 
 
Dit is het simpele proces om bij ons een betonpomp te huren.
 
 
 
Kleine betonpomp huren
Kleinste betonpomp