Berkhout Betonpomp huren

Berkhout Betonpomp huren

Berkhout Betonpomp huren. Huur een betonpomp op maat in Berkhout. Bel 0226456047 overdag en ‘s middags bel naar 06-22386052 of mail naar woonopbeton@gmail.com

Wilt u zelf helpen bij het betonstorten in uw woning, schuur of bedrijfsruimte? Met onze betonpomp kan dit makkelijk, veilig en snel.

Huur een betonpomp

Berkhout betonpomp huren

Berkhout betonpomp huren

Onze betonpompen zijn speciaal gebouwd voor hoge prestaties en nauwkeurigheid. Het is met onze pomp makkelijker beton te storten dan met een grote lompe pomp. Ook voorkomt u een hoop rommel op uw bouwlocatie omdat onze machinst erveren zijn. Onze kleine betonpomp is vooral praktisch als u beton wilt storten op moeilijk bereikbare plaatsen omdat deze pompen flexibel zijn in het gebruik. Hierdoor krijgt u een mooi eindresultaat. Als u bij ons een betonpomp huurt dan leveren wij u ook meteen het benodigde beton en een goed gemotiveerde machinist met ervaring.

Welke betonpompen zijn er beschikbaar?

kliene betonpomp 714

Betonpomp 1005

Schuimbetonpomp

Magnesietpomp

Anhydrietpomp

Extra’s

  • Extra leiding en slang tot maximaal 60 meter inclusief de gieklengte. Op aanvraag is deze te verlengen met liggende leidingen.
  •  ø 75 mm slangen tot circa 15 meter. Op aanvraag is dit aantal te verlengen. Bij het gebruik van ø 75 mm slangen mag alleen met spramex (fijngrind) beton gestort worden.
  •   Valonderbreker en stortpijp
  •   Afsluiter in de eindslang (dit geldt niet voor de hallepompen).
  •   Radiografische afstandsbediening.

Tarieven en contact

De tarieven van de verschillende betonpompen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem contact met ons op voor een prijs op maat. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met een van onze deskundige medewerkers opnemen.